top of page

Sykkelskur til borettslag i Oslo

modell 13.JPG

Trenger ditt borettslag eller sameie skur til sykkelparkering? Vi leverer flere modeller som kan tilpasses sameiets eller borettslagets behov for størrelse og funksjonalitet.

 

Oslo kommune har flere støtteordninger for å få borettslag og sameier i hovedstaden til å velge miljøvennlige og bærekraftige løsninger for beboerne.

 

Et av disse klimatilskuddene er tilskudd til å bygge sykkelskur og sykkelparkering. Tilskuddet er på 20% av kostnaden, maksimalt 100 000 kr. Søknad kan sendes inn hele året. Les mer om Oslo kommunes klimatilskudd her.


 

Fleksible sykkelskur til borettslag

 

Et av kravene fra Oslo kommune er at sykkelparkeringen som skal få økonomisk støtte må ha tak. Derfor er låsbare skur et godt alternativ.

 

Våre skur er designet nettopp for å kunne passe inn hos borettslag og sameier som har ulike krav til størrelse og funksjonalitet. Sykkelparkeringen blir plassbesparende og tyverisikker med låsbare skur.

 

Sykkelskur fra Suveren Rørmøbelfabrikk kan blant annet leveres med:
 

  • Elektronisk lås

  • Skyvedør

  • Servicepunkt for sykkel

  • Tilbygg for barnevogner og annet

  • Gittervegg, heldekkene veggplater 

  • Sedumtak for grønne vekster

  • Sykkelstativ i to høyder

  • Ladepunkt for el-sykkel


 

Sykkelskur produsert i Oslo

 

Våre skur er lokalt produsert på vår fabrikk i Oslo, med resirkulerbart stål. Ca 30% av råvarene kommer fra gjenbruk. Vi har flere av skurene på lager for hurtig levering. 

 

Se våre sykkelskur-modeller her.

 

Vi har også laget en veileder spesielt tilpasset borettslag og sameier som er på utkikk etter løsninger for sykkelparkering.

 

På vår sykkelskur-referanseside kan du lese mer om hvordan vi tilpasser sykkelskur for borettslag og sameier, og se bilder av skur vi har levert.


 

Skur + sykkelstativ = arealeffektiv sykkelparkering

 

Vi leverer også sykkelstativ til en rekke ulike bruksområder. Dette gjør at våre sykkelskur blir bedre tilpasset og mer arealeffektiv enn om man kjøper skur og stativ hver for seg. For eksempel leverer vi sykkelstativ i to høyder, som kan fås med enten lasteskinne eller uttrekkbar skinne for enkel håndtering.

 

Er ditt borettslag eller sameie på utkikk etter gode løsninger for sykkelparkering? Send inn skjemaet under, eller kontakt oss her!

Takk! Melding er sendt.

Eksempler på aktuelle produkter:
SR Aktiv skur.JPG

SR Aktiv Kombinasjonsskur

SR 10-2.JPG
Sykkelstativ uttrekkbar.JPG

Sykkelstativ i to høyder:

bottom of page