top of page
20210922_095233.jpg

Sykkelskur til borettslag og sameier

Sykkelskur er virkelig årets nyhet når det kommer til økning i antall henvendelser. Det er ikke så rart når man ser hvor mye som legges til rette for å enkelt ta seg frem med sykkel. Økningen av sykler er dog ikke tatt hensyn til i eksisterende boligmasse, og da er sykkelskuret et flott alternativ. Et eksempel på dette er det flotte skuret levert til Grünerløkka med hele lakkerte plater og sedumtak. Vi leverer også til nybygg, noe som vises i bilde nedenfor med lakkert gitter i en rolig grønnfarge. 

Se våre sykkelskurprodukter her.

Sedum tak

Løsning med sedum tak gjør skuret mer anonymt, samt at det er spennende å se hvordan det gror på taket. Sedum består av sukkulente stauder som egner seg veldig godt på grønne tak. Plantene har væskefylte blader som gjør at de kan lagre mye vann og tåler samtidig langvarig tørke.

Sedum er også en betraktelig bidragsyter til biologisk mangfold, da sedumtak kan være viktig biotoper for både innsekter, fugler og rødlistet arter.

Våre skur er konstruert slik at lasten av sedum tak ikke er noe problem.

IMG_20210702_104607.jpg

Sykkelskur i sameie på Grünerløkka med sedumtak.

Materialvalg for sykkelskur

Skur kan enten integreres mot omgivelsen eller fremheves med valg av farger eller materialer. Med SR skur er hver seksjon tilrettelagt for å fylles med akkurat det man ønsker. De mest brukte materialene er lakkerte aluminiumsplater og lakkert gitter.

Med hele plater slipper man innsyn, mens gitteret gir fullt innsyn og virker mindre prangende i sitt miljø. Man tilpasser etter sitt behov og sine preferanser.

Andre materialer kan også leveres:

  • Strekkmetall

  • Trespiler

  • Polykarbonat

  • Perforerte aluminiumsplater

  • Vertikale stålvinkler  

Taket leveres standard med UV bestandig rørplast. Kan også leveres med sedum eller andre takplater.

sr skur 1.jpg

Sykkelskur i nybygd sameie på Lørenskog

Løsninger som forenkler byggeprosessen

SR skur kjennetegnes med noen viktige egenskaper. Det tilpasses ledig areal, som er mulig ved at vi har standardisert rammeverket og takkonstruksjonen. På denne måten kan vi tilpasse løsningene til alle mål man ønsker.

 

Det kan settes opp et SR skur uten grunnarbeide om man har et opparbeidet område fra før. I de fleste nye byggeprosjekter støper man en såle, men enkelte steder er ikke dette nødvendig. SR Skur kan monteres opp på eksisterende asfalt eller annet fast underlag.

 

Skuret er utstyrt med innstikk som gjør at man kan ta opp mindre ujevnheter i underlaget ved å justere høyden på skuret. Det er justeringsmuligheter på inntil 10 cm på et standard skur målt på skurets lengde/bredde.

 

Skuret kan leveres med dør eller skyvedør etter ønske. Skuret tilpasses ønsket låsesystem.

 

 

 

 

 

20210922_100114.jpg
20210922_100020.jpg
20210410_122055.jpg

Tilpasset låsekasse for skyvedør                        Elektronisk lås                                      Innstikk med fotplater          

Har du spørsmål om mulighetene for ditt borettslag eller sameie, eller ønsker en befaring?

Kontakt oss på telefon 99471130 eller 23 17 53 00, send oss en e-post på suveren@suveren.no eller fyll ut skjema nedenfor.

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

bottom of page