Sykkelstativ til sykkelparkering

Vi utvikler og produserer fleksible og brukervennlige løsninger for sikker sykkelparkering. Med fokus på funksjonalitet har stativene vært en vinner i det norske markedet i flere tiår. Med tiden har behovet endret seg, og vi har derfor utviklet svært plasseffektive og modulbaserte løsninger, tilpasset for steder som borettslag og kontorbygg. Vi har løsninger for parkering i to høyder, og kostnadseffektive løsninger for enkel tilgang til øverste nivå. Vi har komplette løsninger om man ønsker overdekket sykkelparkering med maksimal plassutnyttelse.

I offentlige uteområder og i ulike private utemiljøer er det viktig med gode muligheter for sikker sykkelparkering. Ulike sykkelstativer passer til borettslag, bakgårder og garasjer. Utenfor universiteter og i skolegårder er det også nødvendig å ha sykkelparkering. Stativene skal både være brukervennlige, sikre og må tilpasses området som skal utnyttes.

Vi produserer og leverer ulike typer sykkelstativer. Vi har sykkelstativ i to etasjer som gjerne brukes i garasjeanlegg eller steder med begrenset plass. Med sykkelstativ i to høyder er det både enkelt å parkere og plassen utnyttes til det fulle. I tillegg leverer vi ulike sykkelstativer i ett plan som passer til både utendørs og innendørs bruk. Vi har også sykkelstativer til vegg!

Les mer om våre modeller nedenfor eller last ned produktbladene her...

SR 10-2 Sykkelstativ

Leveres mest til nye boligbygg, kombinasjonsbygg, og næringsbygg.

Med lasteskinne:

- sykkelsparkering i to høyder.

Mangler du plass til syklene, og har ledig plass i garasjen eller ønsker å utnytte utearealet bedre?

Da passer vårt sykkelstativ over to plan ypperlig. Dette er produsert i samme gode kvalitet som alle SR sykkelstativ.

Standardmodulen er 5 +5, men de leveres også for:

2+2 sykler

3+3 sykler

4+4 sykler

Basert på tilbakemeldinger fra brukere er standard avstand mellom hver sykkelplass 45 cm, men dette kan tilpasses ned til 40 cm avstand der det er hensiktsmessig på grunn av begrenset plass. 

Innlastingen til andre plan skjer ved at man vipper opp sykkelen og plasserer forhjulet på rammen. Deretter skyves sykkelen enkelt på plass. Man kan også få montert på lasteskinne som gjør tilgangen til øverste nivå enda enklere.

Løsningen gir brukeren muligheten til å låse sykkelen både i hjul og ramme. 

Bredde 5 + 5 plasser er  200 - 230 cm

Lastehøyde plan to er 120 cm

Beregnet til garasje/kjeller minimum takhøyde 230 cm.

Kontakt oss om dette sykkelstativet

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

SR 10-2 oslo.jpg
ti-to med skinne.jpg
10-2 med skinne ute.jpg

SR 5 Sykkelstativ

- sykkelsparkering fra en side.

Dette var vårt første sykkelstativ lansert i Norge,  og det holder fortsatt på de høye kravene som stilles til funksjonalitet, sikkerhet og fleksibilitet. Det er tilpasset dagens krav til sikkerhet og miljø.

 

De passer like godt til alle typer sykler, også nyere offroadere med ekstra brede dekk og gassdempere. Det er dessuten konstruert for å sikre sykkelen mot tyveri, med mulighet til låsing av begge hjul og ramme.

Dette er markedets mest fleksible løsning uten å gå på bekostning av sikkerheten.

Vårt mestselgende sykkelstativ gjennom tidene kommer standard med 5 plasser og måler 212 cm i bredden og veier med betongheller ca 100 kg. Kan tilpasses andre bredder og antall sykler, og sykkelstativene kan enkelt rekkekobles i flere lengder.

Sykkelstativ 5 pl sort.JPG

Leveres til skoler, borettslag, idrettsanlegg og etablerte kontorbygg.

Kontakt oss om dette sykkelstativet

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

IMG_5075.JPG

SR 9 Sykkelstativ

SR Sykkelstativ - tosidig med 9 plasser

Sykkelstativene måler 212 cm i bredden, og med en dybde på kun 135 cm passer det godt de fleste steder. Med sykler på begge sider er den totale dybden ca 280 cm.

 

Sykkelstativene er enkle å montere, og sikrer sykkelen optimalt ved mulighet til låsing av begge hjul og ramme. Kan forankres til underlaget, eller gjøres fleksible ved å benytte betongheller med en totalvekt på ca 110 kg.

Stativene kan enkelt rekkekobles. Passer perfekt i offentlige rom og tar lite plass i omgivelsene. Bedrer tilgjengligheten og tilrettelegger for bedre miljø. Stativene produseres med varmgalvanisert overflate, eller zink og lakkert som standard.

Leveres mest til skoler og offentlige knytepunkt.

Kontakt oss om dette sykkelstativet

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

A-bøyle Sykkelstativ

A bøyle er nok det mest brukte sykkelstativet i det offentlige rom som er fastmontert.

Dette er et enkelt men funksjonelt sykkelstativ produsert i Ø38 eller Ø48 mm stålrør. De leveres mest i galvanisert utførelse, men kan også lakkeres om man ønsker. Sykkelstativet gir stor fleksibilitet da det går an å låse sykelen fast fra alle hold. Stativet er lett plassere og gir  plassbesparende parkering.

Sykkelstativet passer blant annet godt på skoler der man ønsker fastlåsing av både store og små sykler. Det kan også benyttes for mopeder.

Hindrer sykler som står skrått ifra å velte.

Stativene kommer for nedstøping rett i underlaget. eller med flens for montering på betongsåle.​

20190328_114703.jpg

Kontakt oss om dette sykkelstativet

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

Leveres mest til skoler og offentlige knytepunkt.

SR 10-2_15.jpg

Sykkelstativ for varesykler

Dette stativet minner mest om A bøyle og er ment for fastmontering mot dekke. Stativet er lavere og lengre enn A bøylen, noe som gjør det optimalt for låsing av hjul og ramme for lastesykler. 

Dette er et funksjonelt sykkelstativ produsert i Ø38 eller Ø48 mm stålrør. De leveres mest i galvanisert utførelse, men kan også lakkeres om man ønsker. Sykkelstativet gir stor fleksibilitet da det går an å låse sykelen fast fra alle hold. Stativet er lett plassere og gir  plassbesparende parkering ved at man kan plassere en sykkel på hver side av stativet.

Sykkelstativet er mest solgt til næringsbygg og offentlige bygg hvor man forventer et parkeringstilbud for varesykler.

Stativene kommer for nedstøping rett i underlaget. eller med flens for montering på betongsåle.​

Kontakt oss om dette sykkelstativet

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

Vegghengt sykkel

Vi mener at en sykkel sjelden skal henges opp, men noen ganger finnes det ikke andre valgmuligheter. 

Dette er et praktisk og plasseffektivt veggstativ der sykkelen henges opp etter forhjulet på en plastbeskyttet krok. Siden man kan henge de høy/lav trenger man kun 40 cm mellom hver sykkel. Stativet har en velkjent form på bøylen som gir mulighet for låsing av hjul og ramme i ett. 

De kan monteres enkelt med ekspansjonsbolter til betong eller skruer til treverk. De kan monteres de felste steder, og trenger bare 2 meter mellom gulv/tak. 

Stativet gjør at man kan utnytte plassen bedre der det er begrensninger.

Vegghengt.jpg

Leveres mest til kjeller og portrom i borettslag.

Kontakt oss om dette sykkelstativet

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.