top of page

Utendørs treningsparker og treningsstativer 

Har du hørt om Tufteparken?

Det er Suveren Rørmøbelfabrikk AS som i 2012 konstruerte parken i sammen med Lasse Tufte, og med det startet en bevegelse for lavterskel treningstilbud i offentlige rom i Norge.  Tufteparken produseres fortsatt etter samme høye standard her hos oss i Oslo. 

Suveren Rørmøbelfabrikk AS er derfor blant landets største tilbydere av treningsparker og treningsstativ for utendørs bruk, og har til nå levert over 250 komplette parker og mer enn 1250 apparater. Du finner våre parker over hele landet, fra Kvinesdal til Lebesby. Vi tilbyr seriene, SR trimpark og Tufteparken. Et program for utendørs trening som dekker bredt. 

Nyhet av året er også SR Office Pro, et treningsapparat som kan plasseres i  bedriftens lokaler eller trimrom. Apparatet gir mulighet for øvelser som chins, pullup, dipp, mageøvelser og triceps. 

SR Trimpark - treningsapparater

SR Trimpark.png

Den spennende serien har treningsapparater med forskjellige øvelser for den komplette utendørs trimparken.

 

Dette er bygd opp av treningsapparater for oppvarming, muskeltrening, balanse og massasje/tøying. Apparatene kjennetegnes med sin kraftige design og lukkede systemer for bevegelige deler som gir et robust, stabil, holdbar og trygg treningspark.

I dag brukes apparatene mye av eldre og av grupper som har vært eller er syke. Flere av våre kunder er flinke til å skape en aktivitet der SR Trimpark blir dagens mål,  der det er aktiviteten med å komme dit og møte andre mennesker som sammen med treningen gir gevinst.  

 

Apparatene kjennetegnes med at de er enkle å bruke, og kreer ingen forkunnskap om trening.  

Les mer om treningsapparatene i SR Trimpark her!

10 STK APPARATER KR. 129 990,- EKS MVA

(så langt lageret rekker)

Spørsmål eller bestille? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.

SR OFFICE PRO

Treningsapparat SR 2.JPG

SR OFFICE PRO er designet på bakgrunn av lang erfaring med utvikling av treningsapparater. Dette mulit treningsstativet kan settes inn i bedriftens lokaler og trener store deler av kroppen. Alle rørdimensjoner er spesielt tilpasset  tiltenkt bruk slik at grep og støtte blir riktig. Stativet måler 200 cm (h) x 85cn (b) x 200cm (d). 

Noen øvelser som kan utføres i apparatet er:

- hengende kneløft

- pull-ups

- sit ups

- kneløft

- armhevninger (skrå, begge veier)

- planke

- tåhev

- assistert knebøy

- liggende opptrekk

- utfall

- sittende tricepspress

Treningsapparat SR 1.JPG

Takk! Melding er sendt.

Tufteparken

Tufteparken har vært Norges mest kjente treningskonsept for utendørs trening. I sammen med Lasse Tufte har vi utviklet parkens apparater med fokus på å skape et folkehelsetiltak og nærmiljøanlegg med en rekke sosiale aktiverende tekniske hjelpemidler.  Treningsapparatene er spesialdesignet for progresjon der det ikke ligger hindringer i apparatets konstruksjon for bevegelse. En komplett Tuftepark består av 9 apparater. 

Suveren Rørmøbelfabrikk AS er eksklusiv produsent av Tufteparken apparatene, men selger ikke apparatene selv.

Tufteparken har gjennom årene vist seg å treffe  et bredt publikum. Vi ser at barn og unge reiser i Tufteparken med sine foreldre, den er benyttet av bevegelseshemmede, og ikke overraskende er den hyppig brukt til gruppetrening og mer showaktige aktiviteter. Et godt valg for utendørs treningsstativ!

 

For mer info om Tufteparken, ta direkte kontakt på post@tufteparken.no
 

Les mer om treningsapparatene i Tufteparken her!

Se også vår referanseside for mer informasjon om Tufteparken.

bottom of page