top of page

Utendørs treningsparker og treningsstativer 

Har du hørt om Egenvektstrening?

Det er Suveren Rørmøbelfabrikk AS som i 2012 konstruerte de fysiske apparatene til Tufteparken i sammen med Lasse Tufte, og med det startet en bevegelse for lavterskel treningstilbud i offentlige rom i Norge.  Frem til 2022 produserte vi denne. Nå kan man kjøpe tilsvarende park direkte fra fabrikk basert på våre erfaringer.

Suveren Rørmøbelfabrikk AS er derfor blant landets største produsent av treningsparker og treningsstativ for utendørs bruk, og har til nå levert over 250 komplette parker og mer enn 1250 apparater. Du finner våre parker over hele landet, fra Kvinesdal til Lebesby. Vi tilbyr seriene, SR trimpark og treningsapparater for egenvektstrening. Et program for utendørs trening som dekker bredt. 

Nyhet av året er også SR Office Pro, et treningsapparat som kan plasseres i  bedriftens lokaler eller trimrom. Apparatet gir mulighet for øvelser som chins, pullup, dipp, mageøvelser og triceps. 

SR Trimpark - treningsapparater

SR Trimpark.png

Den spennende serien har treningsapparater med forskjellige øvelser for den komplette utendørs trimparken.

 

Dette er bygd opp av treningsapparater for oppvarming, muskeltrening, balanse og massasje/tøying. Apparatene kjennetegnes med sin kraftige design og lukkede systemer for bevegelige deler som gir et robust, stabil, holdbar og trygg treningspark.

I dag brukes apparatene mye av eldre og av grupper som har vært eller er syke. Flere av våre kunder er flinke til å skape en aktivitet der SR Trimpark blir dagens mål,  der det er aktiviteten med å komme dit og møte andre mennesker som sammen med treningen gir gevinst.  

 

Apparatene kjennetegnes med at de er enkle å bruke, og kreer ingen forkunnskap om trening.  

Les mer om treningsapparatene i SR Trimpark her!

10 STK APPARATER KR. 129 990,- EKS MVA

(så langt lageret rekker)

Spørsmål eller bestille? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.

SR OFFICE PRO

Treningsapparat SR 2.JPG

SR OFFICE PRO er designet på bakgrunn av lang erfaring med utvikling av treningsapparater. Dette mulit treningsstativet kan settes inn i bedriftens lokaler og trener store deler av kroppen. Alle rørdimensjoner er spesielt tilpasset  tiltenkt bruk slik at grep og støtte blir riktig. Stativet måler 200 cm (h) x 85cn (b) x 200cm (d). 

Noen øvelser som kan utføres i apparatet er:

- hengende kneløft

- pull-ups

- sit ups

- kneløft

- armhevninger (skrå, begge veier)

- planke

- tåhev

- assistert knebøy

- liggende opptrekk

- utfall

- sittende tricepspress

Treningsapparat SR 1.JPG

Takk! Melding er sendt.

Apparater til egenvektstrening

 En komplett Treningspark for egenvektstrening består av 9 apparater. 

bottom of page