Utendørs treningsparker og treningsstativer 

Har du hørt om Tufteparken?

Det er Suveren Rørmøbelfabrikk AS som i 2012 konstruerte parken i sammen med Lasse Tufte, og med det startet en bevegelse for lavterskel treningstilbud i offentlige rom i Norge.  Parken produseres fortsatt etter samme høye standard her hos oss i Oslo. 

Suveren Rørmøbelfabrikk AS er derfor blant landets største tilbydere av treningsparker og treningsstativ for utendørs bruk, og har til nå levert over 250 komplette parker og mer enn 1250 apparater. Du finner våre parker over hele landet, fra Kvinesdal til Lebesby. Vi tilbyr seriene, SR trimpark og Tufteparken. Et program for utendørs trening som dekker bredt.

SR Trimpark - treningsapparater

SR Trimpark.png

Den spennende serien har treningsapparater med forskjellige øvelser for den komplette utendørs trimparken.

 

Dette er bygd opp av treningsapparater for oppvarming, muskeltrening, balanse og massasje/tøying. Apparatene kjennetegnes med sin kraftige design og lukkede systemer for bevegelige deler som gir et robust, stabil, holdbar og trygg treningspark.

I dag brukes apparatene mye av eldre og av grupper som har vært eller er syke. Flere av våre kunder er flinke til å skape en aktivitet der SR Trimpark blir dagens mål,  der det er aktiviteten med å komme dit og møte andre mennesker som sammen med treningen gir gevinst.  

 

Apparatene kjennetegnes med at de er enkle å bruke, og kreer ingen forkunnskap om trening.  

Les mer om treningsapparatene i SR Trimpark her!

10 STK APPARATER KR. 129 990,- EKS MVA

(så langt lageret rekker)

Spørsmål eller bestille? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.

Tufteparken

Tufteparken er Norges mest populære treningskonsept for utendørs trening. I sammen med Lasse Tufte har vi selv utviklet parkens apparater med fokus på å skape et folkehelsetiltak og nærmiljøanlegg med en rekke sosiale aktiverende tekniske hjelpemidler.  Treningsapparatene er spesialdesignet for progresjon der det ikke ligger hindringer i apparatets konstruksjon for bevegelse. En komplett Tuftepark består av 9 apparater.

For mer info om Tufteparken konseptet, sjekk vårt produktunderlag her...

Tufteparken har gjennom årene vist seg å treffe  et bredt publikum. Vi ser at barn og unge reiser i Tufteparken med sine foreldre, den er benyttet av bevegelseshemmede, og ikke overraskende er den hyppig brukt til gruppetrening og mer showaktige aktiviteter. Et godt valg for utendørs treningsstativ!

Les mer om treningsapparatene i Tufteparken her!

 

 

LUNDE FOTO_Tufteparken-141.jpg
LUNDE FOTO_Tufteparken-19.jpg
LUNDE FOTO_Tufteparken-61.jpg
LUNDE FOTO_Tufteparken-102.jpg

Ønsker du å få tilsendt dwg-tegninger eller trenger å snakke med oss om den tekniske løsningen for ditt anlegg?

 

 

Kontakt Terje Bakkeli på  99 47 11 30 

 

Du kan også sende oss en melding:

Takk! Melding er sendt.