Treningspark

Har du lyst til å bygge treningspark, eller ønsker du en i ditt område? Hos Suveren Rørmøbelfabrikk AS tilbyr vi robuste treningsparker som er perfekte for utendørs trening.

Ulike treningsparker

Suveren er en av landets største leverandører av treningsparker for utendørs bruk. Vi har nå til sammen bygget 170  treningsparker over hele landet og over 1500 apparater. Som utbyggere av slike parker, ønsker vi å tilby vår tjeneste i folks nærområder slik at flere har muligheten til å benytte de til utendørs trening. Parkene er tilpasset forskjellige nivåer, fra veldig lavterskel til noe mer avansert.

SR TRIMPARK                                         TUFTEPARKEN

Fordelene med utendørs trening i treningsparker

En av de aller viktigste og beste fordelene med utendørs trening er at det tilbyr en av de beste formene for fysisk aktivitet. Å trene styrke eller løping ute i frisk luft er godt for lungene og resten av kroppen og sirkulering av oksygen i blodet gjør treningen mindre belastende, og mer gunstig i lengden. Ved å ha en god kilde av oksygen ute i naturen, får du mest ut av treningen enn du ville gjort inne på et treningssenter hvor luften kan være tett og dårlig.

 

Å få i seg frisk luft er godt for kroppen, men også sjelen. Utetrening har vist seg å være med på å styrke god mental helse. Parken er gratis for alle å bruke, og dette er kanskje den viktigste faktoren når det kommer til treningsparker og folks treningsmotivasjon. Det betyr at alle som ønsker å trene får muligheten til dette, slik at de som kanskje ikke har muligheten til å bruke penger på å dra på treningssenter også kan få muligheten til å trene styrketrening ved hjelp av gode apparater.

 

Utendørs treningsparker er også en god måte å drive sosial aktivitet i deres nærområde. Det forbedrer miljøet for beboende og andre brukere av apparatene. En park kan også bli brukt av familier og barn som ønsker å leke - de er trygge og enkle å bruke for enhver.

 

Kontakt oss

Suveren Rørmøbelfabrikk AS holder til i Søren Bulls Vei 29 1051 Oslo. For spørsmål eller andre henvendelser, kan du kontakte oss. Vi håper du tar kontakt.

Spørsmål? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.