Treningspark

Har du lyst til å bygge treningspark, eller ønsker du en i ditt område? Hos Suveren Rørmøbelfabrikk AS tilbyr vi bygging av robuste treningsparker som er perfekte for utendørstrening.

Ulike treningsparker

Suveren er et av landets største leverandører av treningsparker for utendørs bruk. Vi har nå til sammen bygget 135 treningsparker over hele landet og over 1200 apparater. Som utbyggere av slike parker, ønsker vi å tilby vår tjeneste i folks nærområder slik at flere har muligheten til å benytte de til utendørs trening.

 

Hos oss har vi to typer parker:

  • SR Trimpark

  • Tufteparken

 

SR Trimpark

Denne typen treningspark har apparater som fokuserer på oppvarming, styrketrening, balanse og massasje/tøying. Apparatene er robuste og har lukkede systemer som gjør de perfekte for bevegelighet. I tillegg er de trygge og enkle å bruke.

 

Ler mer om treningsparken.

 

Tufteparken

Tufteparken er den mest populære formen for treningspark i Norge for utendørs trening og aktivitet. Denne typen park er laget for å være i folks nærmiljø, og styrker sosiale aktiverende hjelpemidler. Parken er utviklet spesielt til at alle kan utføre grunnleggende øvelser, selv uten treningsbakgrunn. Tufteparken er et konsept laget av Lasse Tufte i samarbeid med Suveren Rørmøbelfabrikk AS, da det var behov for treningsparker. I dag er det over 100 tufteparker spredt rundt i Norge. Disse parkene har klart å tiltrekke seg mennesker, og treningsformen disse apparatene tilbyr har appellert til folk på en måte som ikke har blitt sett før. Tufteparken er med på å bidra til god trening, men har også styrket det sosiale miljøet i sitt område . Vil du lese mer om tufteparken og øvelser du kan gjøre der? Da er det bare å ta en kikk på tufteparken.no for mer informasjon og historien bak parken.

 

Mer informasjon om tufteparken finner du på nettsiden vår.

Fordelene med utendørs trening i treningsparker

En av de aller viktigste og beste fordelene med utendørs trening er at det tilbyr en av de beste formene for fysisk aktivitet. Å trene styrke eller løping ute i frisk luft er godt for lungene og resten av kroppen og sirkulering av oksygen i blodet gjør treningen mindre belastende, og mer gunstig i lengden. Ved å ha en god kilde av oksygen ute i naturen, får du mest ut av treningen enn du ville gjort inne på et treningssenter hvor luften kan være tett og dårlig.

 

Å få i seg frisk luft er godt for kroppen, men også sjelen. Utetrening har vist seg å være med på å styrke god mental helse. Parken er gratis for alle å bruke, og dette er kanskje den viktigste faktoren når det kommer til treningsparker og folks treningsmotivasjon. Det betyr at alle som ønsker å trene får muligheten til dette, slik at de som kanskje ikke har muligheten til å bruke penger på å dra på treningssenter også kan få muligheten til å trene styrketrening ved hjelp av gode apparater.

 

Utendørs treningsparker er også en god måte å drive sosial aktivitet i deres nærområde. Det forbedrer miljøet for beboende og andre brukere av apparatene. En park kan også bli brukt av familier og barn som ønsker å leke - de er trygge og enkle å bruke for enhver.

 

Kontakt oss

Suveren Rørmøbelfabrikk AS holder til i Søren Bulls Vei 29 1051 Oslo. For spørsmål eller andre henvendelser, kan du kontakte oss. Vi håper du tar kontakt.

Suveren Rørmøbelfabrikk AS 

Søren Bulls vei 29

1051 OSLO

Tel: +47 23 17 53 00

E-mail: suveren@suveren.no                                                                                                         Personvernerklæring                                       

Populære artikler:

Leskur

Treningspark

Kontrollrom