Beredskapsbord og samhandlingsmøbler

Vi har et stort utvalg av beredskapsbord, og samhandlingsløsninger tilrettelagt for integrerte tekniske systemer. Arbeidet med å utvikle og levere komplette avanserte systemer er ikke bare utfordrene og vanskelig, men gir oss også muligheten til å se hvilke krav som stilles i de tøffeste brukermiljøer. Disse erfaringene med avanserte integrerte operasjoner har vi tatt med oss når vi utvikler enklere modeller som skal fungere godt i vanlige miljøer for samhandling.

Våre løsninger kjennetegnes med:

 

  • Ekstrem fokus på brukernytte

  • Robuste møbler med stor grad av tilpasning både på overflater og størrelser

  • Estetikk i sammen med funksjon er ivaretatt

  • Enkel installasjon av avanserte tekniske løsninger

SR BEREDSKAPSBORD

Dette er bord som ofte er tilrettelagt for spesifikke hendelser eller situasjoner innenfor sine respektive bransjer. Teknisk utstyr er gjerne integrert i løsningen, og gjøres tilgjengelig  med nødvendig autorisasjon. Bordene tilpasses spesifikke behov, og gjør utstyr tilgjengelig.

SR Beredskapsbord.JPG
SR Beredskapsbord oppe.JPG

SR SAMHANDLINGBORD MED INTEGRERTE ARBEIDSSTASJONER

Denne løsningen er optimalisert for samhandling,  hvor man kan arbeide individuelt på arbeidsstasjonene som er tilgjengelig via de innfelte kassene som har plass til skjerm, mus og tastatur, eller om man vil jobbe med andre kilder direkte mot storskjermen.  

Bord med flippboks 24t.JPG
Bord_med_flippboks_24t_åpen.JPG

SKAP FOR MØTEROM MED INTEGRERT SKJERM

Dette produktet er tilpasset kontor og små til medium store møterom. Ved et trykk på en knapp kan man starte enheten og skjermen kommer opp av skapet. SR skap er et ferdig system med data og webkamera integrert. Det er ingen fastmontering av projektor eller skjerm til tak/vegg, kun kobling til nettverk og strøm. Koble raskt til dine felles mapper. Når avslått er den i "sikker modus" som sikrer at man ikke er tilkoblet uten å vite det.

IMG_4609.JPG
IMG_4621.JPG
IMG_4602.JPG
IMG_4620.JPG

SR RCU (Remote Collaboration Unit)

Denne modellen for integrerte operasjoner var landets første av sin type. RCU som står for Remote Collaboration Unit gir operatører/eksperter fra et sted muligheten til å ta over prosesser og styring av anlegg fjernt fra deres lokasjon. Løsningen kommer med konfigurasjoner for 1 til 3 samtidige brukere og kan også utvides med et tilleggsbord som gir rom for totalt 5-7 personer. Løsningen leveres i dag til en rekke bransjer hvor hvor man fjernstyrer forskjellige prosesser.

20130523_183550.jpg
20130523_182949.jpg

Spørsmål? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.