top of page

Møtebord , beredskapsbord og samhandlingsmøbler

 Vi tilbyr vi et omfattende og variert sortiment av møtebord og samhandlingsløsninger. Takket være vårt store utvalg og muligheter for individuell tilpasning kan du sette ditt personlig preg på møtelokalet og velge den løsningen som dekker dine  tekniske krav. Ofte blir rommet også selskapet ansikt utad, og reflekterer virksomhetens image, verdier og profil.

Utvalget av møtebord, beredskapsbord og samhandlingsløsninger er tilrettelagt for integrerte tekniske systemer.

Arbeidet med å utvikle og levere komplette systemer er utfordrene og vanskelig, men gir oss også muligheten til å se hvilke krav som stilles i de tøffeste brukermiljøer. Disse erfaringene med avanserte integrerte operasjoner har vi tatt med oss når vi utvikler enklere modeller.

Våre løsninger kjennetegnes med:

  • Ekstrem fokus på brukernytte

  • Robuste møbler med stor grad av tilpasning både på overflater og størrelser

  • Estetikk i sammen med funksjon er ivaretatt

  • Enkel og tilrettelagt installasjon av avanserte tekniske løsninger

Form og størrelse på bordene.

De fleste bordene vi leverer er rette mot brukeren, altså trapesformet eller rektangulære.

Med et trapesformet møtebord blir det enklere for alle å se det som presentere på storskjerm eller lerret, fra der man sitter. Disse bordene har et utgangspunkt med dybde på 100 cm og med økende avhengig av møtebordets lengde, gjerne opp mot 180 cm. Trapesformede bord leverer vi i lengder opp til 750 cm som standard. 

Rektangulære bord brukes i mange virksomheter der det enten ikke er er plass til trapesformet bord, eller der det skal stå til lokalene. Ofte gir rektangulære bord et stramt og stilig inntrykk. 

De fleste bordene vi leverer har fast høyde på 74 cm. For noen brukermiljøer ønsker man elektrisk hev senkbare løsninger som løfter bordet mellom 74-105 cm. Dette gir rommet et bredere bruksfelt, tilrettelagt for forskjellige typer møter. 

Vi samarbeider med noen av landets beste løsningsarkitekter på audiovisuelt utstyr. Vil man ha et helt ferdig system installert i bordet kan vi tilpasse løsningen til ditt behov. 

ErgoDesk Collaboration komplett_3.JPG

SR BEREDSKAPSBORD

Dette er bord som ofte er tilrettelagt for spesifikke hendelser eller situasjoner innenfor sine respektive bransjer. Teknisk utstyr er gjerne integrert i løsningen, og gjøres tilgjengelig  med nødvendig autorisasjon. Bordene tilpasses spesifikke behov, og gjør utstyr tilgjengelig. Når det ikke brukes som til samhandling og koordinering av spesifikke oppgaver kan det brukes som et helt vanlig møtebord.

SR Beredskapsbord.JPG
SR Beredskapsbord oppe.JPG

SR SAMHANDLINGBORD MED INTEGRERTE ARBEIDSSTASJONER

Denne løsningen er optimalisert for samhandling,  hvor man kan arbeide individuelt på arbeidsstasjonene som er tilgjengelig via de innfelte kassene som har plass til skjerm, mus og tastatur, eller om man vil jobbe med andre kilder direkte mot storskjermen.  

Bord med flippboks 24t.JPG
Bord_med_flippboks_24t_åpen.JPG
Bilde 10 samhandling.JPG
Bilde 7 samhandling.JPG

SKAP FOR MØTEROM MED INTEGRERT SKJERM

Dette produktet er tilpasset kontor og små til medium store møterom. Ved et trykk på en knapp kan man starte enheten og skjermen kommer opp av skapet. SR skap er et ferdig system med data og webkamera integrert. Det er ingen fastmontering av projektor eller skjerm til tak/vegg, kun kobling til nettverk og strøm. Koble raskt til dine felles mapper. Når avslått er den i "sikker modus" som sikrer at man ikke er tilkoblet uten å vite det.

IMG_4609.JPG
IMG_4621.JPG
IMG_4602.JPG
IMG_4620.JPG

SR RCU (Remote Collaboration Unit)

Denne modellen for integrerte operasjoner var landets første av sin type. RCU som står for Remote Collaboration Unit gir operatører/eksperter fra et sted muligheten til å ta over prosesser og styring av anlegg fjernt fra deres lokasjon. Løsningen kommer med konfigurasjoner for 1 til 3 samtidige brukere og kan også utvides med et tilleggsbord som gir rom for totalt 5-7 personer. Løsningen leveres i dag til en rekke bransjer hvor hvor man fjernstyrer forskjellige prosesser.

20130523_183550.jpg
20130523_182949.jpg

Spørsmål? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page