Sykkeltak

Aldri har det vært mer fokus på sykkelen som transportmiddel. Her finner du våre mest solgte løsninger for sykkeltak som dekker behovet for en sikker og god parkeringsløsning. Løsningene passer for offentlige bygg og møtepunkter, næringsbygg og borettslag/sameier. Hos oss får du kostnadseffektive løsninger tilpasset et værutsatt miljø med et tidsriktig design. I kombinasjon med våre sykkelstativ gir det funksjonelle og brukervennlige sykkelløsninger. 

Produkter av høy kvalitet

Det finnes et stort utvalg av produkter innenfor sykkeltak. Samtlige av våre produkter har høy kvalitet. Alle løsninger konstrueres og produseres på vår fabrikk i Oslo. Alle våre modeller har:

    Tidløse design                                 Lang levetid                   Universiell utforming 

Lett å holde rene                        Modulære system                          Kan skreddersys

                                                             

2010_0413sykkeltak_20100013.JPG

DEN ENKLE

SR 200 Sykkeltak -

for ensidig sykkelstativ

Sykkeltaket er tilpasset ensidig SR sykkelstativ, med plass til 5 sykler pr seksjon, men passer også til andre løsninger.

 

Designet er hentet og inspirert av engelske togstasjoner fra slutten av 1800-tallet. Med en dybde på 200 cm og en bredde på 240 cm er det ikke prangende i sitt miljø. Festes til underlaget med medfølgende betongelement og monteres enkelt.

Passer perfekt i offentlige rom og tar lite plass i omgivelsene. Bedrer tilgjengligheten og tilrettelegger for bedre miljø.

 

Taket gir en god ramme for en ryddig og sikker sykkelparkering. Sykkeltaket er bygget for det norskr vær og klima, og er styrkeberegnet for vind og snølast i henhold til lokale krav.

Leveres mest til næringsbygg.

Last ned aktuelle dokumenter:

Om produktet  |  datablad   |  monteringsbeskrivelse   |   FDV

BESTSELGER

SR 280 Sykkeltak -

for tosidig sykkelstativ

 

Sykkeltaket er tilpasset for tosidig SR sykkelstativ. Med en dybde på 280 cm gir det god overbygging for syklene plassert begge veier.  Festes til underlaget med medfølgende betongelement eller fotplater som festes med ekspansjonsbolter mot underlag.

Modeller i SR280-serien kommer i flere  lengder, og tilpasses kundens tilgjengelige arealer.

SR 280 sykkeltak er utviklet for å dekke behovet for en tilrettelagt miljøsatsning. Sykkeltakene blir kjøpt inn av kommuner, skoler, og både drift forretningsbygg og utviklere.

Sykkeltaket er bygget for norsk vær og klima, og er styrkeberegnet for vind og snølast i henhold til lokale krav.

Dette produktet passer perfekt til SR 8 plasser sykkelstativ. 

Sykkelhus EUS.jpg

Leveres mest til skoler, idrettshaller og offentlige knytepunkt.

Last ned aktuelle dokumenter:

Om produktet  |  datablad   |  monteringsbeskrivelse   |   FDV

PLASSVINNEREN

SR 400 Sykkeltak-

for tosidig sykkelstativ i to høyder.

 

Sykkeltaket er tilpasset for sykkelstativet SR 10-2. Med en dybde på 400 cm gir det god overbygging for syklene plassert begge veier. Festes til underlaget med  fotplater som festes med ekspansjonsbolter mot underlag.

Modellen kommer i flere  lengder, og tilpasses kundens tilgjengelige arealer.

SR 400 sykkeltak er utviklet for å dekke behovet for en tilrettelagt miljøsatsning. Det kjennetegnes av sin romslige størrelse, fleksibilitet og sykkelskurets buede, transparente tak Dette gjør sykkelskuret godt egnet til bruk på større knytepunkt, også plassert på kjøpesente, skoler og indrettsanlegg for bruk fra to sider. Det tidløse designet gjør at sykkelskuret passer inn i de fleste miljøer, der det på en diskret måte. SR 400 Sykkeltak er modulbaserte og finnes i flere utførelser, blant annet kan man velge lakkert utgave som går ennå mer inn i det øvrige bruksmiljø. 

Sykkeltaket er bygget for det norskr vær og klima, og er styrkeberegnet for vind og snølast i henhold til lokale krav.

Passer utmerket til skoler, idrettshaller og offentlige knytepunkt.

Last ned aktuelle dokumenter:

Om produktet  |  datablad   |  monteringsbeskrivelse   |   FDV

NYKOMMEREN

SR Askerlia-

for ensidig parkering

SR Askerlia har et modere enkelt design som glir lett inn i de fleste omgivelser, og fungerer som en markør for plassering av sykkelen.  Kombinasjonen av stål og polykarbonat gir sykkeltaket et utrykk som vil bidra til å myke opp i et strengt utemiljø.  Sykkeltaket er modulbasert og leveres i ønsket lengde. På den måten vil det alltid passe til tiltenkt og tilgjengelig areal.

 

Modellen leveres med ferdige vertilkalrør, og takmoduler som enkelt kobles sammen. Rørene kan kles med plater for å heve designet. 

SR Askerlia er utviklet med fokus på enkelt renhold og vedlikehold.  Materialene er solide og motstandsdyktige mot ytre påvirkning.

 

Sykkeltaket er bygget for det norskr vær og klima, og er styrkeberegnet for vind og snølast i henhold til lokale krav.

Askerlia med sidepanel.jpg

Leveres mest til skoler, idrettshaller og offentlige knytepunkt.

Last ned aktuelle dokumenter:

Om produktet  |  datablad   |  monteringsbeskrivelse   |   FDV

Spørsmål om sykkeltak? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.