Leskur

  

Et leskur er et type skur med alminnelig og enkelt overbygg. Vi tilbyr flere forskjellige leskur og sykkelskur som er spesielt tilpasset sykler. Ønsker du et sted å parkere og låse sykkelen din hvor den blir beskyttet fra nedbør og et sted du lett kan parkere sykkelen?

Hvorfor sette opp et leskur?

Leskur og sykkelskur er perfekt for de områdene der mange parkerer syklene sine. De er satt opp slik at du kan sette fra deg sykkelen enkelt samtidig som at du kan ha sykkelen under ett tak. Slik unngår du at sykkelen ruster - i tillegg til at setet holder seg tørt og varmt til du skal sykle igjen.

 

I tillegg er leskur med på å oppfordre flere til å sykle. Ved å ha et sted å ha sykkelen utenfor jobb, butikk eller universitet, velger flere å sykle. Sykling er tross alt miljøvennlig og sparsomt!

 

Hos Suveren er vi eksperter på leskur. Vi tilbyr tre forskjellige modeller for leskur/sykkelskur:

 

  • SR 20 Sykkelskur 

 

  • SR 40 Sykkelskur

 

  • SR Aktiv Borettslagsgarasje

 

  • SR Spesial

 

 

 

SR 20 sykkelskur

Sykkelskuret er laget for å ha plass til opptil 20 sykler, da den har plass til to etasjes sykkelstativ. Sykkelskuret passer perfekt til borettslag, offentlige rom, og har god sikkerhet, samt lettere tilgjengelighet for et bedre sykkelmiljø. Leskuret gjør det lettere å parkere, er ryddig og sikkert, slik at det er lite sannsynlig at den blir stjålet.  

SR 40 sykkelskur

Sykkelskuret er laget for å ha plass til opptil 40 sykler, da den har plass til to etasjes sykkelstativ. Sykkelskuret passer perfekt til borettslag, offentlige rom, og har god sikkerhet, samt lettere tilgjengelighet for et bedre sykkelmiljø. Leskuret gjør det lettere å parkere, er ryddig og sikkert, slik at det er lite sannsynlig at den blir stjålet.  

Nå som el-sykler har blitt mer populære anbefales det at du parkerer de under et tak dersom du har muligheten. Det anbefales nemlig at el-sykkel-komponenter ikke skal stå direkte i vann (selv om sykkelen kan brukes i regnet). Derfor kan et leskur for sykler være nyttig i områder der el-sykler brukes mye.

SR Aktiv Borettslagsgarasje

Sykkelskuret er laget for å ha plass til både vanlige sykler, elektriske sykler og varesykler. Det er lagt opp til servicepunkt og tilleggsmodul for lagring av for eksempel barnevogner. Sykkelskuret passer perfekt til borettslag, offentlige rom, og har god sikkerhet, samt lettere tilgjengelighet for et bedre sykkelmiljø. Leskuret gjør det lettere å parkere, er ryddig og sikkert, slik at det er lite sannsynlig at den blir stjålet.  

Andre tjenester

Vi har en overflod av andre tjenester. Disse kan du finne på forsiden av vår nettside. Våre arbeidere tilbyr 50 års erfaring med montering og installering av forskjellige konstruksjoner Her er noen eksempler på disse.

 

  • Treningsparker

Bygging av treningsparker i nærmiljø. Flere modeller som passer til forskjellige treningstyper.

  • Sykkelparkering

    Vi bygger fine stativer til parkering av sykkel.

 

Kontakt oss

Kontakt oss for våre tjenester eller andre henvendelser. Vi håper å få høre fra deg!

Suveren Rørmøbelfabrikk AS 

Søren Bulls vei 29

1051 OSLO

Tel: +47 23 17 53 00

E-mail: suveren@suveren.no                                                                                                         Personvernerklæring                                       

Populære artikler:

Leskur

Treningspark

Kontrollrom