Leskur

  

Et leskur er et type skur med alminnelig og enkelt overbygg. Vi tilbyr flere forskjellige leskur og sykkelskur som er spesielt tilpasset sykler. Ønsker du et sted å parkere og låse sykkelen din hvor den blir beskyttet fra nedbør og et sted du lett kan parkere sykkelen?

Hvorfor sette opp et leskur?

Leskur og sykkelskur er perfekt for de områdene der mange parkerer syklene sine. De er satt opp slik at du kan sette fra deg sykkelen enkelt samtidig som at du kan ha sykkelen under ett tak. Slik unngår du at sykkelen ruster - i tillegg til at setet holder seg tørt og varmt til du skal sykle igjen.

 

I tillegg er leskur med på å oppfordre flere til å sykle. Ved å ha et sted å ha sykkelen utenfor jobb, butikk eller universitet, velger flere å sykle. Sykling er tross alt miljøvennlig og sparsomt!

 

Hos Suveren er vi eksperter på leskur. Vi tilbyr fire forskjellige modeller for leskur/sykkelskur:

 

  • SR 200 sykkeltak

 

  • SR 280 sykkeltak

 

  • SR 400 sykkeltak

 

  • SR 40 sykkelskur

 

SR 200 sykkeltak

Denne typen sykkelstativ har plass til fem sykler i hver seksjon. Designet er inspirert av togstasjoner fra England på 1800-tallet. Størrelsen er stor nok til at den har plass til en del sykler og liten nok til at den ikke tar opp for mye plass. Derfor er den perfekt til offentlige rom og er plassert i folks nærområder der hvor de er i best bruk.

Her kan du lese mer om sykkelstativet.

 

SR 280 sykkeltak

Sykkelteamet er tilpasset et tosidig sykkelstativ. Sykkelstativet kommer i flere størrelser og kan leveres i flere forskjellige farger og med vegger slik at det kan bli et sykkel- eller leskur. Men hvis man har særskilte behov kan dette også tas i betraktning når de lages. Sykkeltaket blir ofte brukt av kommuner, skoler og forretningsbygg. De er perfekte for nærmiljø.

Mer om dette sykkeltaket finner du på nettsiden vår.

 

SR 400 sykkeltak

SR 400 sykkeltak er typen sykkeltak som er tilpasset parkering av sykler. I tillegg sparer den mye plass, da den har to etasjer med plass til flere sykler. Det kan virke som en komplisert måte å parkere sykkelen sin på - men konstruksjonen sørger for enkel parkering slik at man skal slippe å bekymre seg for dette.

Se mer om vårt to etasjet sykkeltak.

 

SR 40 sykkelskur

Sykkelskuret er laget for å ha plass til opptil 40 sykler, da den har plass til to etasjes sykkelstativ. Sykkelskuret passer perfekt til offentlige rom, og har god sikkerhet, samt lettere tilgjengelighet for et bedre sykkelmiljø. Leskuret gjør det lettere å parkere, er ryddig og sikkert, slik at det er lite sannsynlig at den blir stjålet.  

 

Nå som el-sykler har blitt mer populære anbefales det at du parkerer de under et tak dersom du har muligheten. Det anbefales nemlig at el-sykkel-komponenter ikke skal stå direkte i vann (selv om sykkelen kan brukes i regnet). Derfor kan et leskur for sykler være nyttig i områder der el-sykler brukes mye.

 

Andre tjenester

Vi har en overflod av andre tjenester. Disse kan du finne på forsiden av vår nettside. Våre arbeidere tilbyr 50 års erfaring med montering og installering av forskjellige konstruksjoner Her er noen eksempler på disse.

 

  • Kontrollrom

Bygging av kontrollrom til fabrikker eller andre industribygg. Inkludert monitorer, møbler og generell planlegging av hvordan man kan tilpasse rommet til hva slags arbeid som skal foregå der.

  • Treningsparker

Bygging av treningsparker i nærmiljø. Flere modeller som passer til forskjellige treningstyper.

  • Sykkelparkering

    Vi bygger fine stativer til parkering av sykkel.

 

Kontakt oss

Kontakt oss for våre tjenester eller andre henvendelser. Vi håper å få høre fra deg!

Suveren Rørmøbelfabrikk AS 

Søren Bulls vei 29

1051 OSLO

Tel: +47 23 17 53 00

E-mail: suveren@suveren.no                                                                                                         Personvernerklæring                                       

Populære artikler:

Leskur

Treningspark

Kontrollrom