top of page
20210915_140406.jpg

Kundecase

Nytt kontrollrom til verdensledende teknologiselskap                                   

I sammen med kunden designet vi løsninger som er individuelt tilpasset deres bruk. I dette tilfelle valgte kunden utforming som en hestesko, men med løsninger som gir full fleksibilitet til å endre eller utvide. Les mer om operatørbordet vi designet sammen med kunden her.

20210915_140511.jpg

Løsninger til fiskeindustrien

Via våre samarbeidspartnere har vi utviklet et ferdig konsept mot fiskeindustrien. Dette anlegget sikrer optimal overvåkning og foring av laksen i merdene. Kundene er blant annet Lerøy, Salmar, Mowi og NRS. Les mer om våre løsninger for kontrollrom for fiskeindustrien her.

Lerøy

Trafikkovervåkning og trafikkstyring

Vi har levert løsninger til overvåkning og styring av romfart, veg, tog, fly og sjø. Løsningene finnes i store deler av landet og utlandet. Se eksempler på hva vi har levert til kontrollrom for overvåkning og styring av trafikk her.

ESA MCR Darmstadt

Avinors prestisjeprosjekt gjennom de siste årene skal fjernstyre 15 forskjellige flytårn rundt om i Norge.

Dette er et prosjekt med store aktører som Avinor, Kongsberg Defence og Indra. Hver leverer inn sin unike kompetanse som skaper utgangspunktet for dette brukermiljøet. Les mer om Avinors prosjekt RTC her.

RCM 2018_4.JPG

Prosessindustrien - Nyetableringer og oppgraderinger

De siste årene har vi levert oppgraderingsprosjekter til Equinor og andre oljeselskap. Dette omfatter blant annet Martin Linge, Åsgard B, Kristin, Jotun, Grane, Gina Krog og Sleipner. Se bilder og les om operatørbord for prosessindustrien her.

Åsgard_B_Operator_350.jpg

Politi - Brann og AMK sentraler

Nødetatene representerer en brukergruppe med stor aktivitet døgnet rundt, alle dager i året. Det er helt avgjørende at løsningene er driftssikre. Les mer om operatørbord for nødetatene.

AMK - Politi - Brann

Se mer om hvilke produkter og løsninger vi tilbyr innen kontrollrom og operatørbord her.

bottom of page