Kontrollrom

Har ditt firma behov for kontrollromsmøbler?

 

Hos Suveren Rørmøbelfabrikk AS tilbyr vi kontrollromsmøbler til alle behov.

Hva er et kontrollrom?

Fra å være hjerte i tunge industrielle operasjoner, ser vi at behovet for kontrollrom har spredt seg til mange viktige samfunnsfunksjoner og industrier. Det er overvåkning av merder i havindustrien, overvåkning av datatrafikk, av sikkerhetshensyn, grensekontroll, trafikkstyring, strømproduksjon, medisinsk overvåkning, AMK, Politi, Brann, produksjon og annet . Alle med sine egne krav til hvordan menneske settes sammen med  integrering av utstyr.

I tillegg ser vi et økende behov for fjernstyring av operasjoner, prosesser og trafikkstyring vokser. Suveren har levert spesialtilpassede bord til noen av de mest avanserte brukermiljøene i Norge.

Det er viktig at et kontrollrom fungerer optimalt og at det er oversiktlig samt lett å bruke.

 

Viktige deler

En av de viktigste delene av et kontrollrom er operatørbordene. Her tilbyr vi flere forskjellige velfungerende modeller som er tilpasset størrelsen til rommet og antall skjermer basert på hvor mye du ønsker å overvåke. Våre modeller er:

  • ErgoDesk Operator serien

  • ErgoDesk Operator Cockpit

  • ErgoDesk Next

  • ErgoDesk Custom

 

For oss har det vært viktig å kunne gi våre kunder et solid utvalg med operatørbord, slik at de kan tilpasse de eksakte arbeidsforholdene til brukeren. Vi har til sammen 14 grunnmodeller - men kunden har såklart muligheten til å komme med sine forslag til tilpasninger, slik at operatørbordet samsvarer med deres behov.  

Operatørbord til kontrollrom:

 

Modeller

 

Her har vi eksempler på tre forskjellige operatørbord og hvordan de er:

 

ErgoDesk Operator

Dette er den mest solgte modellen vi har. Denne installasjonen er tilpasset 24/7 arbeidsforhold og overvåking hvor det er behov for opp til 8 stk  24 tommers skjermer. Bordet og skjermhyllen kan reguleres opp og ned individuelt. Bordet tilpasses kundebehov, med rett etter buet form, og passer derfor godt i rom av både store og små størrelser.

Les mer om operatørbordet.

ErgoDesk Cockpit

Som navnet tilsier er dette løsningen der man sitter sentrert i løsningen med teknisk utstyr og skjermer rundt seg. Løsningen kommer standard i 3 størrelser, men med en rekke opsjoner for tilpasning av kundebehov. Bordet er selvfølgelig tilpasset 24/7 arbeidsforhold og med hev og senk av bord og skjermhylle uavhengig av hverandre.

Les mer om operatørbordet

ErgoDesk Next 

ErgoDesk Next er tilpasset moderne kontrollromsmiljøer med fokus på ergonomi og design.  Bordet er høydejusterbart, og tilpasset behovet for teknisk integrering på bakkenivå. Modellen er spesielt utviklet for 3 x 38 tommer buede skjermer, men kan tilpasses andre behov.  

Les mer om operatørbordet

Andre tjenester og varer

Hos Suveren Rørmøbelfabrikk AS har vi en overflod av andre forskjellige varer og tjenester som vi ønsker å tilby. Vi er eksperter med 30 års erfaring, og vi tilbyr denne erfaringen til de som ønsker den. Noen av våre tjenester inkluderer:

Samhandlingsløsninger

Skjermstativ

Kontakt oss

Har du spørsmål om de forskjellige modellene vi tilbyr til et kontrollrom, eller andre henvendelser om våre andre tjenester kan du kontakte oss.

 

Vi leverer  konkurransedyktige produkter gjennom høy kvalitet og god service.