Kontrollrom

Har ditt firma behov for et kontrollrom? Hos Suveren Rørmøbelfabrikk AS tilbyr vi eksepsjonelt bygget kontrollrom til konkurransedyktig pris.

Hva er et kontrollrom?

Et av de viktigste rommene til en fabrikk er kontrollrommet. Her kan man styre og overvåke prosessen, slik at ting går som de skal. Det er viktig at et kontrollrom fungerer optimalt og at det er oversiktlig samt lett å bruke.

 

Her hos Suveren tilbyr vi 50 års erfaring med installering. Et kontrollrom er med på å gi oversikt i en fabrikk, og ved å ha et kontrollrom med enkelt og oversiktlig design, blir denne jobben mye lettere.

Viktige deler

En av de viktigste delene av et kontrollrom er operatørbordene. Her tilbyr vi flere forskjellige velfungerende modeller som er tilpasset størrelsen til rommet og antall skjermer basert på hvor mye du ønsker å overvåke. Våre modeller er:

 

  • ErgoDesk Operator 200 serien

  • ErgoDesk Operator 300 serien

  • ErgoDesk Operator 400 serien

  • ErgoDesk Next L

  • Ergo Next H

  • ErgoDesk Operator Cockpit 2580

  • ErgoDesk Cockpit 2850_s

  • ErgoDesk Operator Lite/PR

  • ErgoDesk Custom

 

For oss har det vært viktig å kunne gi våre kunder et solid utvalg med operatørbord, slik at de kan tilpasse de eksakte arbeidsforholdene til arbeideren. Vi har til sammen 14 grunnmodeller - men kunden har såklart muligheten til å komme med sine forslag til tilpasninger, slik at operatørbordet samsvarer med deres behov.  

Operatørbord til kontrollrom: Modeller

 

Her har vi noen eksempler på tre forskjellige operatørbord og hvordan de er:

 

ErgoDesk Operator 200

Dette er den minste modellen innenfor Operator modellene. Denne installasjonen er tilpasset 24/7 arbeidsforhold og overvåking hvor det er behov for opp til 4 24 tommers skjermer. Bordet skjermene er på kan reguleres i høyden. Bordet er buet og passer derfor godt i rom av både store og små størrelser.

 

Les mer om operatørbordet.

 

ErgoDesk Operator 400

ErgoDesk Operator 400 er den største av Operator modellene. Bordet er høydejusterbart, i tillegg til individuell justering av de forskjellige skjermene. Modellen kommer som rett, buet eller rett med magebue. Denne modellen passer perfekt til 24/7 overvåking hvor det er behov for å se på flere skjermer av gangen.

 

ErgoDesk Custom

Ofte ønsker kundene våre spesifikke tilpasninger til sine operatørbord. Av og til passert ikke våre standard modeller til disse kravene, men siden vi ønsker å gjøre våre kunder så fornøyde som overhodet mulig, tilbyr vi en løsning der tilpasning av kundens behov blir oppfylt. Disse samler vi inn som egne modeller innenfor ErgoDesk Custom. Disse passer perfekt til stillinger hvor man for eksempel overvåker flytrafikk. Hvis en av våre standard modeller ikke passer til dine behov, anbefaler vi denne typen modell.

Andre tjenester og varer

Hos Suveren Rørmøbelfabrikk AS har vi en overflod av andre forskjellige varer og tjenester som vi ønsker å tilby. Vi er eksperter med 50 års erfaring, og vi tilbyr denne erfaringen til de som ønsker den. Noen av våre tjenester inkluderer:

 

Samhandlingsløsninger

Skjermstativ

Møtebord

Skap og seksjoner med integrerte skjermer

 

Kontakt oss

Har du spørsmål om de forskjellige modellene vi tilbyr til et kontrollrom, eller andre henvendelser om våre andre tjenester kan du kontakte oss.

 

Prisene våre er alltid konkurransedyktige, vi har god service, og vi sørger for å komme til avtalt tid.

Suveren Rørmøbelfabrikk AS 

Søren Bulls vei 29

1051 OSLO

Tel: +47 23 17 53 00

E-mail: suveren@suveren.no                                                                                                         Personvernerklæring                                       

Populære artikler:

Sykkelskur

Treningspark

Kontrollrom