top of page
20180920_141645.jpg

Sentraler og løsninger mot fiskeindustrien

I sammen med våre partnere har vi etablert en spennende og helhetlig konsept for kontrollrom rettet mot overvåkning av merder og foring. Vi leverer også helhetlige konsepter for styring av produksjonen av fiskefor, som Skretting sitt anlegg hvor de overvåker prosessene via vårt konsept ErgoDesk REC (remote expert center). Et lignende konsept styrer maskin og prosess hos Lerøy Midt.

Ved flere produksjonsanlegg er det etablert en arbeidsstasjon hvor man overvåker prosessene på en storskjermsløsning, hvor man kan dra ned detaljer til skjermer plassert på bordet. Det er også vanlig med moduler for cctv, samt integrert løsning for videokonferanse.

Bordet er standard ErgoDesk Operator 300 Curved, tilpasset 6 x 24t skjermer, med hev/senk av bord og valgfri hev/senk av monitorhyllen. Under monitorhyllen er det teknisk rom for plassernig av PCer, extendere, kvm, strømskinner, og annet nødvendig utstyr tilpasset kundens tekniske løsning. 

 

Storskjermsløsningen er tilpasset 3 x 55 eller 65 tommer skjermer. Det er en integrert teknisk rom i løsningen. Skjermene på hver side kan vinkles inn mot brukeren. Noen løsninger er levert med elektrisk dybderegulering av storskjermsløsningen. 

Bilde av 3x65t med 320 i front_2.jpg
20180111_182212.jpg

Standard løsningen for overvåkning av merder er basert på modellen ErgoDesk Operator 200, og leveres med buet form tilpasset formen på 38 tommer skjermer. Avhengig av kundes ønsker og behov leveres det med 3 skjermer på en rad, eller 6 skjermer over to rader. Som bilde til venstre viser er det også valgt en løsning hvor hver posisjon har en storskjerm i bakkant. Denne er plassert på et mobilt skjermstativ. Andre driftsentre har storskjerm.

Ta gjerne kontakt med oss om ditt behov!

Kontakt Terje Bakkeli -               terje.bakkeli@suveren.no

                                                     99 47 11 30

 

Eller send oss et skjema :   

 

 

 

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

bottom of page