top of page
ErgoDesk Operator 200_2.JPG
ErgoDesk Operator 220S.JPG

ErgoDesk Operator 200

Operator 200 serien er den minste av Operator modellene, tilpasset 24/7 miljøer. I utgangspunktet er modellen alle bord som er fra 200-299 cm brede. 

 

Den vanligste konfigurasjonen er tilpasset 4 stk 24 tommer monitorer på rekke.

Bordet er høydejusterbart med mulighet for individuell høydejustering av monitorplaten i tillegg.

ErgoDesk 200 Operator kommer som buet, rett eller rett med magebue, og passer godt inn i mindre rom eller som for mange brukere i et større kontrollromsmiljø. Dette bordet oppfyller alle ergonomiske krav og individuelle behov i et 24/7 brukermiljø.

Bordet kan utstyres med en rekke av SR standard tilleggsprodukter som gjør bordet til en ferdig tilrettelagt løsning som dekker spesifikke krav i dag, men som også gir fleksibilitet for fremtidige behov.

Noe av det intergrerte tilleggsutstyret som kan leveres er:

- Monitorholdere som festes i sporet i monitorhyllen. Det gjør at man enkelt kan endre antall eller størrelse på monitorene kun ved å løsne to ratt. Det gjør også at monitorene alltid står fast til bordet.

- Monitor forlenger som gjør at man kan ha en rad til i høyden. Dette festes til monitorholderen. 

- Dragchain med beskyttelseskasse. Dette kan integreres i løsningen slik at dette går fra datagulv og opp i bordets tekniske rom. Løsningen tilpasses krav og behov til størrelser.

- Monteringsplater og braketter. Dette kan leveres i standard løsninger, eller tilpasses spesielt utsyr på prosjektet.

- Elektrisk hev/senk av monitorhyllen. Dette for å raskt kunne justere monitorene i høyden slik at brukeren både kan variere synsvinkelen i løpet av skiftet, men også for å tilpasse mellom skift.

 

ErgoDesk operatorserien leveres med flere mulige materialvalg. For bordplatene brukes MDF som kjernemateriale. Vi leverer overflater med Formica laminat, Forbo Desktop linolium eller finer. Bordets ståldetaljer lakkeres som standard i RAL 9006( lys grå), RAL 7016 (mørk grå), eller RAL 9005 (sort). Andre farger kan også leveres.

ErgoDesk Operator kan leveres i tre utgaver i forhold til hev/senk funksjonalitet på bordet.

 

Det er kun alternativ 1 som er innefor kravene i EN 11064-3, "utforming av kontrollrom". Valgene er målt fra gulv til overkant av bordplate:

1. Hev/senk fra 660 - 1300 mm.

2.Hev/senk fra 720 - 1220 mm. 

3. Fast høyde.

Buet

Rett

Du kan lese mer om denne type bord i vårt referanseprosjekt her...

Last ned aktuelle dokumenter:

Om produktet  |  Målsatt PDF  |  Katalog produktkategori

Spørsmål? Ta kontakt med oss:

Takk! Melding er sendt.

Takk! Melding er sendt.

bottom of page