Suveren Rørmøbelfabrikk AS

Utemiljø for borettslag og sameier

På denne siden har vi lagt inn våre mest populære produkter tilpasset borettslag og sameier. Flere av produktene er utviklet i samarbeid med styre eller beboere som ikke har fått dekket sitt behov i markedet.

 

Eksempelvis er SR 5 sykkelstativ tilpasset sykler med brede gafler. Stativet presser ikke på hjulet slik at det skjevt. Det er også mulig å låse begge hjul og ramme til stativet på en enkel måte. 

 

Etter brannen i Urtegata i Oslo kom Per Johannessen til oss for å lage en løsning for utendørs parkering av barnevogner. Det resulterte i SR barnevogngarasje. Den kommer i dag i tre størrelser, og flere hundre nybakte foreldre har fått en lettere hverdag med plassering av barnevognen, og borettslaget risikerer ikke brann i trappeoppgangen. 

 
SR Barnevogngarasje

Barnevognsgarasjen er et nyttig hjelpemiddel for barnevognseieren, skaper orden og god tilgjengelighet i trappeoppganger, og fri tilgang for syke -og helsepersonell. I tillegg til dette fjerner man selvfølgelig barnevogner i trappeoppganger som kilde til brann og røykutvikling i trappeoppganger. I alle borettslag er det styrets ansvar å påse at trappeoppgangene er i forsvarlig tilstand.

Se flere detaljer om barnevogngarasjen her.

SR Sykkelstativ  10-2 Sykkelsparkering i to høyder.

Mangler du plass til syklene, og har ledig plass i garasjen eller ønsker å utnytte utearealet bedre?

Dette er produsert i samme gode kvalitet som alle SR sykkelstativ, og har plass til 10, 8 eller 6 sykler pr seksjon.

Innlastingen til andre plan skjer ved at man vipper opp sykkelen og plasserer hjulet på rammen. Deretter skyves sykkelen enkelt på plass. Løsningen gir en unik mulighet til å enkelt låse sykkelen både i bakhjul og ramme.

Modellen kommer i to varianter, plassbesparende på cc mål 400 mm, og standard på cc mål 450 mm.

Lastehøyde plan to er 120 cm

Beregnet til garasje/kjeller minimum takhøyde 230 cm

​Se flere detaljer om sykkelstativet her.

SR Sykkelskur

Sykkelskuret  på ca 20 kvadratmeter er tilpasset SR sykkelstativ i to høyder, med plass til 20 sykler. Dette passer perfekt for borettslag med lite plass til sykler.

Denne løsningen bedrer sikkerheten, letter tilgjengligheten og tilrettelegger for bedre sykkelmiljø i borettslaget.

Standard SR 20 sykkelskur er 3,5 x 5,1 meter.

Løsningen han tilpasses farger og materialer som er brukt i borettslagets fasader og øvrige uterom.

Les mer om sykkelskuret her.

Treningsparker

SR trimpark er en spennende serie treningsapparater med forskjellige lavterskel øvelser.

Dette er bygd opp av treningsapparater for oppvarming, muskeltrening, balanse og massasje/tøying. Apparatene kjennetegnes med sin kraftige design og lukkede systemer for bevegelige deler som gir et robust, stabil, holdbar og trygg treningspark.

Passer godt i borettslaget tilknyttet lekeplass.

Se også mer om Tufteparken som også gir økt aktivitet og glede i utemiljøet for den litt mer trente. En kombinasjon av de to typene apparat er optimalt.

Les mer om våre treningsapparater her.

KONTAKT OSS