Suveren Rørmøbelfabrikk AS

Sykkelskur til borettslag i Oslo

Trenger ditt borettslag eller sameie skur til sykkelparkering? Vi leverer flere modeller som kan tilpasses sameiets eller borettslagets behov for størrelse og funksjonalitet.

Det finnes flere muligheter for å søke om tilskudd til miljøvennlige løsninger for borettslag og sameier. Mange kommuner har ulike tiltak, men disse kan være tidsbegrenset. I tillegg kan for eksempel Enova og Statens vegvesen ha ulike støtteordninger.

Oslo kommune har tidligere gitt tilskudd til sykkelparkering, og har i dag flere andre støtteordninger for å få borettslag og sameier i hovedstaden til å velge miljøvennlige og bærekraftige løsninger for beboerne. Stavanger kommune har også egne tilskuddsordninger for sykkelparkering.


 

Fleksible sykkelskur til borettslag

Våre skur er designet nettopp for å kunne passe inn hos borettslag og sameier som har ulike krav til størrelse og funksjonalitet. Sykkelparkeringen blir plassbesparende og tyverisikker med låsbare skur.

Sykkelskur fra Suveren Rørmøbelfabrikk kan blant annet leveres med:
 

  • Elektronisk lås

  • Skyvedør

  • Servicepunkt for sykkel

  • Tilbygg for barnevogner og annet

  • Gittervegg, heldekkene veggplater 

  • Sedumtak for grønne vekster

  • Sykkelstativ i to høyder

  • Ladepunkt for el-sykkel


 

Husk å sjekke lokale regler for bygging av bod og garasje – se gjerne veiviseren til Direktoratet for byggkvalitet.

Sykkelskur produsert i Oslo

Våre skur er lokalt produsert på vår fabrikk i Oslo, med resirkulerbart stål. Ca 30% av råvarene kommer fra gjenbruk. Vi har flere av skurene på lager for hurtig levering. 

Se våre sykkelskur-modeller her.

Vi har også laget en veileder spesielt tilpasset borettslag og sameier som er på utkikk etter løsninger for sykkelparkering.

På vår sykkelskur-referanseside kan du lese mer om hvordan vi tilpasser sykkelskur for borettslag og sameier, og se bilder av skur vi har levert.

Skur + sykkelstativ = arealeffektiv sykkelparkering

Vi leverer også sykkelstativ til en rekke ulike bruksområder. Dette gjør at våre sykkelskur blir bedre tilpasset og mer arealeffektiv enn om man kjøper skur og stativ hver for seg. For eksempel leverer vi sykkelstativ i to høyder, som kan fås med enten lasteskinne eller uttrekkbar skinne for enkel håndtering.

KONTAKT OSS