Suveren Rørmøbelfabrikk AS

SR 10-2 sykkelstativ i to høyder sparer plass

Sr 10-2 har virkelig truffet markedet med sine enkle men effektive løsning for sykkelparkering i to etasjer. 

På nederste nivå bruker man stativet akkurat som de andre sykkelstativene våre, og låser sykkelens ramme og hjul til bøylen. For andre etasje vipper man enkelt sykkelen opp på bakhjulet og dytter den inn i kanalen til den sklir ned i sporet  der forhjulet hviler. Også her låser man sykkelens ramme og hjul til bøylen. 

Dersom man synes det er tungt å vippe opp sykkelen eller dytte den på plass kan man bestille kjøreskinne. Dette er en løsning som er kostnadseffektiv og som gjør at man trille sykkelen på plass helt fra gulvet.

 

Se vår produktside for sykkelstativ i to etasjer for detaljer.

 

For våre andre sykkelstativ, se her.

For nybygg – SR 10-2 er tilpasset for enkel montering

Ingenting er mer slitsomt enn å få en haug med flatpakkede deler som man skal sette sammen selv. På anleggsplasser har man ikke mye plass til overs, og det å sette sammen mange mindre deler krever ekstra med tid når man skal gjøre det i trange rom.  I alle fall når det som oftest dreier seg om 150-400 sykkelplasser.

SR 10-2 kommer med ferdig seksjoner og endegavler. Det er derfor fire deler hvor man må feste totalt 16 bolter  for å sette det sammen. 

Om man vil koble stativene i en lengre rekke bytter man bare ut 4 bolter med lengre type. Man bruker derfor alltid samme antall bolter.

SR 10-2 leveres som standard til SR sykkelskur

Alle våre sykkelskur leveres med denne plassbesparende løsningen som standard, gjerne i kombinasjon med andre stativer der det er behov. Flere velger samme stativer i sykkelgarasjer og boder som i utendørs skur slik at brukeren får samme tilbud uansett. 

 
 

For mange borettslag er det stor avstand mellom oppganger med sykkelbod, og egen oppgang. Det gjør det tungvint for brukeren, og flere plasserer da sykkelen tilfeldig rundt, gjerne festet til gelender eller andre faste innstallasjoner.

Det er heller ikke optimalt for de som bor i oppgangen med sykkelbod at alle går inn der for å hente sykkelen. Disse er ofte plassert i kjelleren som medfører slitasje, støy og risiko for åpne dører.

Flere løser dette med å sette ut sykkelboder på fellesområde. Enten om man lager flere små eller noen store er det viktig at man utnytter plassen. Sr 10-2 gjør dette, men man kan gjerne kombinere med lave stativer eller for lastesykler.

 
SR 10-2 er et naturlig plassbesparende tilbud på idrettsareanaen.

SR 10-2 er et viktig tilbud til tilreisende på idrettsarrangement. Tilrettelegging for miljøvennlige alternativer for transport innebærer at syklistene får et godt tilbud for å sikre sykkelen. Med SR 10-2 får man god kapasitet på lite areal. Bildet er fra Ullevaal stadion