Suveren Rørmøbelfabrikk AS

Stativ til 5 sykler - Like populært etter 20 år

SR 5 plassers sykkelstativ ble utviklet etter møter med mange frustrerte sykkeleiere som ikke fant stativer som kunne sikre sykkelen med låsing av ramme og hjul, og som ikke var det de omtalte som «eikeknekkere». Nå er det 25 år siden stativet debuterte, og sannelig er det ikke fortsatt en storselger. På en rundreise i Oslo fant vi igjen en del tidligere leveranser slik at man kan se stativene fra rundt 2000-tallet slik de ser ut idag. Bildene sier sitt.

Nye trender – design og brukertilpasninger

SR 5 plasser har selvfølgelig tilpasset seg tiden. Fysisk ble stativet gjort bredere rundt 2010 når sykler med ennå bredere gafler enn tidligere kom i markedet. Hjulet er aldri utsatt for noen påkjenning slik at man risikerer å ødelegge de. Bøylene er heller ikke endret, man kan fortsatt låse både ramme og hjul med samme låsevaier.

Grunnprinsippet med bunnramme hvor man legger inn betongheller gjelder fortsatt, men man kan om ønskelig både støpe det ned eller feste det til underlaget med ekspansjonsbolter. Det er lagd egne monteringsbraketter slik at man kan sette de sammen på en så lang rekke man bare vil. 

Vi leverer også stativene i en rekke farger tilpasset arkitektens ønsker eller noe som går igjen i BRL eller sameie.

Se vår produktside for dette stativet her, eller se våre andre sykkelstativ i ulike størrelser.

Har du spørsmål om sykkelparkering eller vårt stativ SR 5 plasser?

 

KONTAKT OSS

TA KONTAKT DIREKTE MED EN AV VÅRE ANSATTE